Termenii și Condițiile

Vă rog să citiți cu atenție rândurile următoare – se referă la termenii și condițiile de utilizare ale blog-ului Finanțe și Investiții.

I. Acceptul termenilor și condiţiilor de folosire:

Finanțe și Investiții danielsava.ro, este un blog este fondat și administrat de către autorul Daniel Sava. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la adresa de e-mail office@danielsava.ro.

Folosirea acestui blog este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni şi condiţii. Ca vizitator şi, deci, utilizator al blog-ului Finanțe și Investiții danielsava.ro, sunteţi de acord să respectaţi aceste reguli.

Îmi rezerv dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni şi Condiţii precum şi orice modificări  ale blog-ului Finanțe și Investiții danielsava.ro, fără o notificare prealabilă. Îmi rezerv dreptul de a stabili reguli suplimentare ale blogului care vor fi considerate parte integrantă a condiţiilor generale de folosire.
Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a blogului Finanțe și Investiții, iar relaţiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

II. Drepturi de autor:

Conținutul site-ului Finanțe și Investiții danielsava.ro – texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi şi orice alte date publicate pe acest site se afla sub protecţia legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi, fără să se limiteze la la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor şi drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimţământului prealabil al autorului.

Vizitatorii blogului nu au dreptul de a prelua, vinde sau distribui materiale provenind din blogul Finanțe și Investiții danielsava.ro.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală, îmi puteți scrie la adresa  de e-mail office@danielsava.ro.

III. Respectul acordat comunității:

Utilizatorii (vizitatorii) sunt invitaţi să comenteze pe acest blog, în limita bunului simţ. Îmi rezerv dreptul de a şterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane. Combateţi ideea, nu persoană! De asemenea, nu agreez linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel, mă puteţi contacta la adresa de e-mail din pagina de contact. Îmi rezerv dreptul de a şterge comentariile care conţin linkuri de publicitate către alte produse/servicii.

IV. Datele cu caracter personal:

Acest blog colectează şi prelucrează date personale. Vă invităm să consultați pagina Politica de confidenţialitate și Politica de cookie-uri pentru a afla amănunte în legătură cu acestea.

Pentru utilizarea acestui blog este necesară citirea şi acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune că înţelegeţi, sunteţi de acord şi aţi acceptat termenii și condițiile menţionate în această pagină!

V. Newsletter:

Cu ocazia înscrierii în comunitate, utilizatorul va primi emailuri periodice – cu o frecvență săptămânală în general.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail) asupra ultimelor articole de pe blogul danielsava.ro, produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Utilizatorul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin butonul de dezabonare de la newsletter (inclus în fiecare newsletter) sau prin trimiterea unui email la adresa office@danielsava.ro.

VI. Litigii:

Utilizarea acestui site presupune faptul că utilizatorul a luat la cunoştinţa asupra faptului că legile romane vor guverna termenii și condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi Daniel Sava. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat de către instanțele competente, în conformitate cu legile române în vigoare.

VII. Diverse:
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Utilizarea blog-ului presupune acceptul fără obiecțiuni a Termenilor și condițiilor de utilizare, cu totalitatea drepturilor şi obligaţiilor ce decurg din această.