Analize

Analiza tehnică Indice BET 31.07.2019

Acțiunile grupului TeraPlast

Salut, astăzi vreau să îți prezint analiza tehnică a indicelui BET. Graficul folosit în analiză este cel zilnic.

Începând cu luna Februarie 2019, indicele BET se află pe un trend major ascendent. Acest trend a început în jurul valorii de 6.800.

Din analiza tehnică putem observa că trendul indicelui BET și-a menținut creșterea până la valoarea de 8.450, după care a urmat o corecție ușoară până în zona 8.100, unde cursul a întâlnit mediile mobile de 100 și 200.

Mediile mobile 100 și 200 s-au intersectat în zona 8.100, de unde trendul și-a reluat creșterea.

analiza tehnica indice bet 31.07.2019

În luna Iulie 2019, indicele BET a reușit să confirme și să depășească nivelul psihologic 9.000. Din păcate în ultimele zile indicele BET se află pe un trend minor, ușor descendent. Acest lucru este normal, deoarece corecția a venit după o creștere rapidă a indicelui.

În perioada următoare companiile listate la Bursa de Valori București, vor raporta datele financiare pentru semestrul I 2019.

În funcție de raportările pe care le vor face companiile, în special cele ce fac parte din BET, acesta va performa sau va corecta.

Dacă rezultatele prezentate în rapoartele companiilor vor fi nefavorabile, indicele BET poate suferi o corecție. Această corecție poate ajunge până în jurul valorii de 8.700, unde se află și media mobilă 50. Medie mobilă care va ține loc de suport.

În situația în care rapoartele financiare ale companiilor care fac parte din indicele BET, vor surprinde plăcut investitorii, indicele BET ar putea să își mențină tendința majoră de creștere și să performeze până în zona de rezistență de la 9.200 și chiar mai sus decât atât.

Această analiză are caracter informativ și nu reprezintă o recomandare de investiție.  

Dacă ți-a plăcut acest articol dă-i un share să afle și prietenii tăi!

Abonează-te la blogul meu pentru a primi cele mai noi articole!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *